Terug naar overzichtWie ontdekt de verrader - spel

In deze editie van “Wie ontdekt de Verrader” speel je keihard om de pegels. Die verdien je door opdrachten te vervullen met je team.
Alleen zit er een verrader in je team die er alles aan doet om jullie missie te ondermijnen. Het wordt nog lastiger: niet alleen de verrader draagt een geheim bij zich, jullie hebben allemaal een eigen verborgen missie. Aan de verrader om uit te vinden wat jouw geheim is, aan jou de taak om hem voor die tijd te ontmaskeren. De tijd tikt en alleen door slim samenspel kun je winnen; op welke teamleden kun je bouwen?
Wat staat je te wachten tijdens “Wie ontdekt de Verrader?”
We leggen het doel en de spelregels uit en bepalen de teams. Een laatste persoonlijke opdracht bepaalt wie de verraders zijn en welk geheim je meekrijgt.
Dan ga je met je team aan de slag.
Je krijgt fotografieopdrachten, puzzelvraagstukken en zoekopdrachten voorgeschoteld. Elke opdracht levert geld op. Moge het beste team winnen!
Op het eind volgt een finaleronde. De koplopers gaan hier de laatste strijd aan. Daarna volgt de prijsuitreiking . Leuk om te weten wie de winnaars zijn, maar wat dacht je van de verraders en hun gehaaide streken? Honger naar meer?