Terug naar overzichtVacature -medewerker B&B en Sauna

Bedrijfsomschrijving:

Enjoytoday is een karaktervolle locatie met meeting, incentive en teambuilding faciliteiten en met 4 gastenkamers en sauna -relax faciliteiten.

Bij Enjoytoday streven we ernaar dat iedereen zich thuis voelt. De sfeer die we beogen is warm, hartelijk, origineel én vooral rustgevend en inspirerend.

Gezonde voeding en versnaperingen, verfrissende en stimulerende geuren en sfeervolle achtergrondmuziek, zorgen voor een totaalconcept waar welzijn centraal staat.

Vanuit deze visie ontvangen wij ook onze gasten die verblijven in onze B&B of die gebruik maken van onze sauna & relaxfaciliteiten.

De mensen in de juiste sfeer brengen waarbij iedereen het gevoel heeft dat er voor hem wordt gezorgd, dat is ons doel.

Om deze doelstelling te kunnen blijven realiseren zijn wij op zoek naar een part-time medewerker (+/-24 uur) die er van droomt een B&B te runnen (ook poetsen), die graag omgaat met mensen en in de wieg gelegd is om mensen op hun gemak te laten voelen.

Functieomschrijving

Deze veelzijdige job omvat volgende taken:

  • Indien mogelijk (omwille van woon-werk afstand) het verwelkomen en rondleiden van de gasten in onze accommodatie.
  • Planning opmaken voor aankopen voor het ontbijt + aankopen doen
  • Klaarzetten van de ontbijtruimte en schikken van het ontbijtbuffet
  • Afbakken van broden en eventueel zelf bereiden van een extra verwennerij (cake, fruitsla, pudding, ...)
  • Poetsen van alle kamers en badkamers, onbijtruimte, sauna en relaxruimte en indien nodig helpen bij andere schoonmaaktaken bij Enjoytoday
  • Wassen en strijken van het beddengoed
  • Uitleg geven betreffende de regio en de interessante bezienswaardigheden in de streek.

Gewenste vaardigheden en deskundigheid:

Je bent een vlot en sociaal persoon die houdt van mensen, en dit zonder vooroordelen. Je voelt je goed bij mensen en komt enthousiast over. Je denkt graag mee met de bezoekers en je wil graag zorgen dat ze zich super thuis voelen.

Omdat wij ook vaak buitenlandse klanten hebben is een basiskennis van Frans en Engels vereist.

Je hebt voldoende zelfvertrouwen om de B&B van a tot z te organiseren en je kan op een respectvolle manier met collega's, leveranciers, ... samenwerken.

Je bent flexibel in je werkuren zodat je ook bij last-minute bookingen (min 48u vooraf) kan zorgen voor het ontbijt en het proper maken van de kamers en/of de sauna. Uren en dagen zijn flexibel in functie van de bezetting van de B&B. Standaard voorzien we van maandag tot zondag 4 uur in de voormiddag (7u30 - 12u30) maar naargelang de bezetting zal daar mee geschoven worden.

Wonen in een straal van 10 à 15 minuten rijden is een pluspunt (maar geen must) gezien de flexibiliteit voor reservaties van sauna en B&B

Heb je interesse? Stuur je cv met foto naar iris@enjoytoday.be

Er is een infosessie voorzien op 13/10/2018 om 11uur. Daarin lichten we je de verwachtingen grondig toe en leiden we je rond in onze accommodatie. Inschrijven noodzakelijk via iris@enjoytoday.be