Uniek concept

Bij ENJOYTODAY STAAN GENIETEN , MENTAAL WELZIJN EN EFFICIËNTIE CENTRAAL.

Verwennen van je zintuigen

Bij het betreden van het binnenplein komt de gezelligheid je onmiddellijk tegemoet. In de centrale ruimtes en het binnenplein speelt sfeervolle muziek die elke bezoeker laat thuiskomen in een oase van rust.

Tijdens de pauzes van vergaderingen en opleidingen worden de ruimtes verfrist met zuivere aroma's. Naargelang de doelstellingen en het moment van de dag worden deze aangepast. Bvb Litsea (citrusgeur) 's ochtends, creëert een ontspannen sfeer; pepermunt in de namiddag zorgt voor een opwekkend effect en stimuleert de concentratie. Ook in de B&B zorgt een aangename geur voor een rustige en aangename nacht.

 

Gezonde voeding en dranken

Omdat voeding en dranken in grote mate de concentratie en het leervermogen beïnvloeden, zorgen we bij Enjoytoday voor een ruim assortiment aan gezonde tussendoortjes:

° Fruit- & groentensmoothies

° Gingerlove met schuimkraag

° Vers appelsap van eigen boomgaard

° Yoghurt, soep, vers fruit, granenkoeken,...

Ook traditionele dranken en tussendoortjes zijn zeker voorzien.

Natuur en business in balans

De aanpalende 2ha weiland biedt ruime mogelijkheden zowel tijdens de pauzes alsook als outdoor terrein voor teambuildings of incentives. Ondanks deze harmonie met de natuur, is alle comfort aanwezig (wifi, beamer, brainstorm faciliteiten, internet…)

 

Mentaal en fysiek herbronnen

Bij Enjoy Today worden je vergaderingen productiever dan ooit dankzij een uniek vergaderconcept: vergaderen op alfa-niveau !

De zaakvoerders van EnjoyToday, Geert Vermaerke en Iris Willems, hebben inmiddels 19 jaar ervaring in het begeleiden van bedrijven op vlak van efficiënt functioneren, resultaat- en doelgericht werken, verbeteren van de communicatie en samenwerking. Hiervoor ontwikkelde Iris Willems een concept van ‘selfcoaching’ en positieve stresshantering waardoor men in staat is beter geconcentreerd en gestructureerd te werken met veel meer creativiteit en een veel sneller resultaat, maar met minder stress.

De basisprincipes van dit concept werden op dusdanige manier verwerkt tot een ‘virtuele coach’ die je Gratis kan benutten tijdens uw verblijf in onze accommodatie. Je ontvangt een begeleidend programmaboekje waaruit je zelf de gewenste methodes kan kiezen in functie van je vooropgestelde doelen. Wil je in je klantenevent bovendien ook deze vernieuwende en inspirerende manier van werken introduceren, dan kan je ook een kennismakingsworkshop inhuren waarin men in de praktijk kennis maakt met de ongekende mogelijkheden van het brein. (cfr boek Selfcoaching: Ontdek de ongekende mogelijkheden van uw brein.www.prana.be/webshop). 

Als je er bij een meeting van verzekerd wil zijn dat de juiste beslissingen genomen worden, of de creatiefste initiatieven bedacht worden, is het logisch dat je eerst stress en werkdruk van je afschudt. Daarom word je voor aanvang van de vergadering en tijdens pauzes, indien gewenst, door een virtuele coach begeleid naar het alfa-niveau (*) om opnieuw fit, energiek, geconcentreerd en creatief te zijn.

Vergaderen in een sfeervolle en luxueuze vergaderaccommodatie in combinatie met totale ontspanning, is daarbij het uitgangspunt. 
 

OVERNACHTEN IN LUXE SLAAPCOMFORT

Wie bij EnjoyToday overnacht krijgt ook methodes aangereikt om het alfa-niveau te leren bereiken, mentaal meer tot rust te komen en beter in te slapen. 'Slaapherbonning' is een uniek concept ontwikkeld door Iris Willems. 

Wie bij EnjoyToday overnacht kan ook kiezen uit 5 ergonomische hoofdkussens en kan zich bij dé slaapspecialist SPIERS (Oudenaarde)laten opmeten om de matras aan te passen aan zijn persoonlijke lichaamsbouw (www.slapenalacarte.be). 

EVENEMENTEN OP MAAT EN REKENING HOUDEND MET UW DOELSTELLINGEN.

Naargelang je doelstellingen maken we je een aangepaste offerte. Wil je alleen een vergaderzaal gebruiken, wens je daar catering bij, zoek je een ludieke activiteit, of heb je nood aan inhoudelijke ondersteuning door een professionele trainer/coach/facilitator?

Of wil je een begeleide brainstorm met een uitgewerkt actieplan als resultaat? Of eerder een zuivere incentive of een personeelsevent?

Wij denken graag met je mee en hebben een ruime keuze aan mogelijkheden om juist dié invulling te geven die je wenst.

Bijvoorbeeld: 2-cv- of scootertocht, nordic walking, fietsen in de Vlaamse ardennen, ballonvluchten, huifkartochten, parapente, kites bouwen, tal van outdoor opdrachten met inhoudelijke terugkoppeling, krachtkamp, highland games of ons unieke regiospel: de kolonisten van Gent of de Vlaamse Ardennen, …