Terug naar overzichtTrainer/coach/facilitator

De Juiste boodschap:

Om ervoor te zorgen dat je de juiste boodschap op de juiste manier brengt, beschikt EnjoyToday over de 3 noodzakelijke ingrediënten:

  1. De beste experts: EnjoyToday beschikt over een team van ervaren experts op vlak van mensenkennis, motiveren, leiding geven, communicatie, teamwork, positieve stresshantering, en het organiseren van events.

    De zaakvoerders van Enjoytoday hebben meer dan 18 jaar ervaring in het domein van persoonlijke vorming, communicatie en teambuilding. Wij kunnen u daarom ook een voorstel uitwerken voor het organiseren van infosessies, praktijkworkshops of diepgaande inhoudelijke trainingen op vlak van communicatie, MBTI, PPA, positieve stresshantering, Time-management, Presentatievaardigheden, teamwork, ... of voor het begeleiden van creatieve brainstormsessies.

  2. De meest geschikte activiteiten: In functie van je doelstellingen kan je kiezen uit een zeer uitgebreid aanbod aan activiteiten. Van basic tot luxueus, van actief tot genietend, van leerzaam tot speels en uitbundig, zowel indoor als outdoor, …

  3. Het juiste kader: Naargelang je wensen worden die elementen geaccentueerd die je zelf wilt: inspiratie, ruimte, rust, professionaliteit, natuur, luxe, huiselijkheid, privacy, …