img09

Schrijf HIER in voor onze tips & advies

Lees meer

UNIEKE RECEPTIEFORMULE MET BELEVINGSTHEATER

12/02/2014

Ben je op zoek naar eens iets nieuws. Geen klassieke receptie of walking dinner met eventueel een spreker of een optreden vooraf?

Maak kennis met een uniek theater belevingsconcept.

 

Het concept brengt een blik op het leven in 1925 van een baron en zijn gezin. De genodigden beleven een tijdssprong en vertoeven tussen de acteurs.

Bij het betreden van de locatie wordt het publiek in 4 groepen verdeeld die vervolgens elk naar een andere ruimte van het gebouw worden gebracht. Daar krijgen zij hun eerste indrukken van de personages. Deze indrukken spelen later een rol bij het bekijken en aanhoren van de andere acteurs.

Doorheen het verhaal worden door de personages diverse hapjes (of diner bordjes) en drankjes aangeboden.

Op deze manier speelt de receptie en /of walking dinner zich af tijdens het verhaal. Aan het eind wordt iedereen in een grote ruimte samengebracht bij een dessertenbuffet en verneemt men het eind van het verhaal. Daarna kan nog een toespraak van het bedrijf volgen of een productvoorstelling, …

Talen: Nederlands,  Frans of Engels

Dit basisconcept kan naar eigen creativiteit uitgebouwd worden met elementen van het bedrijf, producten of nieuwtjes die in het verhaal worden verwerkt. Zo creëert u een unieke ervaring bij uw medewerkers, klanten, …