img09

Schrijf HIER in voor onze tips & advies

Lees meer

Teambuilding tip : geslaagde uitstap voor iedereen

29/03/2019

Teambuilding tip:  geslaagde uitstap voor iedereen!

De jaarlijkse teambuilding staat voor de deur en je weet echt niet meer wat je moet verzinnen om je team happy te maken. Als het louter een fun activiteit is  kan je scoren met een teambuilding  waar iedereen zich  aangesproken en uitgenodigd voelt. Uiteindelijk gaat het om het samenzijn met collega's buiten de context van het werk.  Het moet niet altijd spectaculair zijn, eenvoud is vandaag de dag authentieker dan jumpen uit een vliegtuig.
Een vlekkeloze organisatie, professionele begeleiding en een prachtig kader zijn natuurlijk  cruciale elementen om je teambuilding tot een geslaagd event te maken.

Wat is er nu zo eenvoudig en maakt het gros gelukkig ? Met de Vespa of elektrische fiets de Vlaamse Ardennen verkennen onder begeleiding van een fietsgids want het hart van de Vlaamse Ardennen heeft  alles in huis om je volop te laten genieten.

Fietsen in Vlaanderens mooiste landschap onder begeleiding van een” fietsgids “.Hij zal je meenemen op een tocht waarin je  prachtige paadjes leert kennen.Je verneemt weetjes en bezoekt bezienswaardigheden op je pad door het heuvelachtige landschap. Je kan kiezen uit diverse routes (plat, licht hellend of uitdagend). Het glooiende landschap van de Scheldevallei, de mytische heuvels van de Ronde van Vlaanderen zoals de Kluisberg, Oude Kwaremont, de Cote du Trieu, Koppenberg en Patersberg of de authentieke watermolens in de Zwalmstreek… ze liggen op je te wachten…

Voor de minder getrainde fietser is er de mogelijkheid om steeds rond de helling te rijden en iets verder je team te vergezellen. Naast klassieke fietsen kan je ook gaan voor  electrische fietsen of mountainbikes. 

Wie graag een hogere snelheid verkiest kan gaan voor een scootertocht met gps.

Geniet samen van de buitenlucht, de vrijheid van een scooter en de prachtige uitzichten.
Een GPS leidt je langs de Schelde, door bossen en over groene heuvels, op verharde en onverharde wegen.
Iedereen kan het: Als je met de fiets kan rijden kan je ook met deze scooters rijden. Geen versnellingen of andere ingewikkelde toestanden.
Vrijheid: Doorkruis de streek op eigen tempo en kies zelf op welke plaatsen je blijft staan en hoelang je er blijft.
Rij nooit verloren: De gebruiksvriendelijke gps-toestellen leiden je feilloos langs de voorgeprogrammeerde routes. Je moet alleen de instructies van de gps volgen.

Wil je nog iets meer fun en variatie inbouwen? Dat kan met het spel "De kolonisten van De Vlaamse Ardennen". Dit is een zeer gevarieerde regiozoektocht die je kan combineren met fietsen of scooters en die je speelt met een Ipad. super leuk met veel afwisseling tussen spel, cultuur , natuur, zoektocht, opdrachten, puzzels, tactiek, strategie, en bovenal voor alle leeftijden toegankelijk.

Zin gekregen om dit te ondervinden? Wij werken met plezier een offerte op maat uit voor een halve of volle dag.sabine@enjoytoday.be