img09

Schrijf HIER in voor onze tips & advies

Lees meer

Ontsnap de dagelijkse sleur en maak plezier met het nieuwe virtual reality moordspel

26/04/2019

Ontsnap de dagelijkse sleur en maak plezier met het nieuwe virtual reality moordspel

Wil je ontsnappen  aan de dagelijkse sleur en helemaal opgaan in een virtual game die je meeneemt naar een decor waarin jij en je collega’s de hoofdrol spelen?

Het VR moordspel is een nieuw interactief concept. Deels gebaseerd op het populaire escaperoom concept en daarbij natuurlijk aangevuld met de nieuwste VR-technieken. Deze toffe activiteit kan je spelen in teams vanaf 2 deelnemers tot max. 6 deelnemers per team.

Doel van het spel : Los een moord op en stap in een virtuele wereld. Zet de VR bril op en kijk goed om je heen! Lukt het jullie om de moord op te lossen? 

Het spel

Op klaarlichte dag wordt een rijke hoteleigenaar dood aangetroffen. Vermoord in zijn eigen hotel… Wie heeft deze brute moord op zijn of haar geweten, waarom en hoe is het gebeurd?
Verzamel hints en overleg met je team. Los pittige raadsels op en ontrafel het mysterie! Aan het einde van het spel komt de waarheid naar boven. Jullie antwoorden worden tegen het licht gehouden. Dankzij jullie is de virtuele wereld weer een stukje veiliger geworden!

Wat is het?

Spelers gaan in teams van minimaal 2 en maximaal 6 personen een moord oplossen. Één speler heeft de VR Bril op, de rest buigt zich over de andere attributen op tafel die aanwijzingen bevatten. Samen moeten ze tot de oplossing van de moord komen. Er zijn verschillende levels waardoor het spel zich makkelijk tussen een diner laat spelen. Per level heeft een andere speler de VR Bril op.

Troeven

Zoek je een leuke ijsbreker van een vergadering tussendoor? Het spel kan ook even kort tussendoor worden gespeeld om je brein op plezier modus te zetten.

Dit VR moordspel kan als Virtual reality spel apart worden gespeeld of kan gecombineerd worden met een diner of lunch.

Ideale oplossing  indien slecht weer je teamuitje in het water zou  laat vallen. Het spel is ideaal om binnen te spelen. Buiten is ook mogelijk.
Wil je meer info of prijzen? klik hier