img09

Schrijf HIER in voor onze tips & advies

Lees meer

De sleutel tot meer efficiëntie in je werk, vergadering of studie

13/06/2019

Volg onze tips/oefeningen  en concrete  TO DO ACTIES die je onmiddellijk kan toepassen om je besprekingen, vergaderingen of studies te optimaliseren. 

Zoeken naar oplossingen voor een bepaald probleem of je creatief vermogen aanspreken? Dat kan via de volgende oefening verder onderaan. 
Je wordt in deze oefening begeleid naar een diepere mentale ontspanning. Via het opspannen en ontspannen van een aantal spieren (zittend op de stoel) zal je geleidelijk ook tot een meer mentaal ontspannen niveau komen.
De bedoeling is vanop dit ontspannen niveau (alfa-niveau) je te focussen op een vraag of probleem en je creatief en/of probleemoplossend vermogen aan te spreken.
Doe deze oefening een aantal keren gespreid over de dag en je zal merken dat er steeds meer en steeds andere ideeën ontstaan.

Doel : Ideaal als voorbereiding op een probleemstelling of tussendoor wanneer de vergadering of de creativiteit dreigt vast te lopen. 
Deze oefening neemt 15  verhelderende minuten van je kostbare tijd in beslag. 

Heb je de vorige keer de introductievideo gemist? Een uitleg van 6’ die je info geeft betreffende de hersenfrequenties en wat dat doet met een mens. 

Bekijk hem hier :