Terug naar overzichtPanoramic house

De panoramic house is een authentieke schuur die volledig gerenoveerd werd. De eiken dakspanten zorgen voor een sfeervol en warm kader. De oorspronkelijke inrijpoorten werden vervangen door grote glazen ramen die de gezellige binnenkoer verbinden met het wijdse zicht op de weilanden. Een vide met zithoek biedt een huiselijk karakter en kan omgetoverd worden tot kinderhoek.

Deze ruimte is geschikt voor feesten tot 70 personen (zittend), recepties of walking dinners voor 120-150 personen, seminaries in U-opstelling tot 40 personen, voorstellingen/presentaties in theateropstelling tot 70 personen.

Deze ruimte beschikt standaard over digitale projectie op groot scherm, twee flipcharts, een muziekinstallatie en draadloos internet.

Onze Panoramic House is geen traditionele feestzaal, dus zijn avondfeesten een absolute uitzondering waarbij we ‘luide’ activiteiten maximaal trachten te vermijden.

Het dak van de ‘Panoramic House’ is voorzien van extra geluidsisolatie. Bij avondactiviteiten na 22u wordt gevraagd de deuren van dit gebouw dicht te houden zodat geluidsoverlast wordt vermeden. Na 22u wordt ook gevraagd het geluidsvolume te beperken zodat het de buren niet hindert.