Terug naar overzichtMega-kites bouwen (ook indoor)

Een mega-kite bouwen is niet zomaar een workshop maar dit is een teambuilding workshop voor grote groepen die echt alles combineert wat voor een bedrijf belangrijk is:
COMMUNICEREN, SAMENWERKEN EN RESULTAAT.
De deelnemers maken eerst per groepje van 4-5 personen een identieke kleinere vlieger. Dit gebeurd volgens een door ons geleverde bouwbeschrijving. Als deze vliegers (=modules) klaar zijn worden alle vliegers samengebracht tot één Megavlieger.
Bij deze workshop werkt dus iedereen samen aan één gezamenlijk eindresultaat de Megavlieger!
Doordat er zoveel mensen tegelijk aan één eindresultaat werken maakt dat deze workshop tot dé ultieme teambuilding opdracht voor grote groepen!
Het koppelen van de individuele modules vereist overleg en samenwerking omdat door de enorme afmetingen van de vlieger het niet mogelijk is dit ongestructureerd uit te voeren. Dus ook hier zal overleg gepleegd moeten worden.

Het is telkens een hele belevenis om te zien hoe deze enorme Megavliegers onder luid gejuich en gejoel het luchtruim kiezen! Hiermee is het hek van de dam en kan iedereen zich weer even heerlijk kind voelen. Wanneer je op dát moment naar de gezichten van uw medewerkers kijkt, weet je dat deze dag zeker geslaagd is.

Alternatief voor gewone (kleinere) groepen: een reuze kite bouwen
Voor groepen met minder dag 50 personen maken de deelnemers diverse reuze kites.
Per groep van ongeveer 7 à 8 personen wordt 1 reuze kite gebouwd.
Aan het eind volgt een wedstrijd om ter langst en hoogst vliegen …