Terug naar overzichtgastenkamers -B&B

img09

Slaapherbronning Arrangement

HERSTEL JE SLAAPRIT...

Lees meer
img09

Prijzen, beschikbaarheid, reservatie

Lees meer
img09

Sfeerbeelden & video's

Zomergrillen te...

Lees meer

Na een lange wandeling of een uitputtende, maar verkwikkende fietstocht is er niets leukers dan te genieten van een rustig kader en een welverdiende nachtrust. Bij voorkeur in alle comfort en luxe. Die vind je zeker in onze B & B Enjoytoday in Oudenaarde.

SLAPEN IN ALLE COMFORT

De B& B van EnjoyToday in Oudenaarde beschikt over 4 volledig nieuwe gastenkamers (2014). De kamers zijn voorzien van alle comfort. Zo ondervind je aan den lijve wat de allernieuwste slaaptechnologiejuist inhoudt (www.slapenalacarte.be) en welk effect het heeft op je lichaam. Onze kamers zijn voorzien van speciale ergonomische hoofdkussens van topkwaliteit (1) . Verder kan je moeiteloos gebruik maken van TV en draadloos internet. De kamers hebben een eigen badkamer met bad en douche, 2 wastafels en een privétoilet.

Zodra je voldoende bent uitgerust en klaar bent om aan je dag te beginnen, verwelkomen we je graag in onze sfeervolle ontbijtruimte. Snoepjes, versnaperingen, koffie en thee blijven doorlopend beschikbaar.

Bovendien krijg je gratis tips en oefeningen voor een gezonde, mentale nachtrust, ontwikkeld door de Slaapschool van Prana.

SCHITTERENDE VERGEZICHTEN, PRACHTIGE WANDEL-, FIETS-, SCOOTER- EN AUTOROUTES

Onze B & B in Oudenaarde is omgeven door een wandel-en fietsgebied dat, door haar heuvelachtig karakter, steeds weer schitterende vergezichten biedt. Diverse wandel- en fietsroutes bieden zowel aan geroutineerde sporters als aan occasionele wandelaars of fieters de keuze tussen vlakke of meer uitdagende parcours. Een bewegwijzerde scooter-/autoroute ontsluit de regio van Oost-Vlaanderen tussen Oudenaarde, Zottegem en Ronse en verbindt de belangrijkste toeristische attracties in de Vlaamse Ardennen en de Zwalmstreek. Het is zeker een regio met opportuniteiten voor een leuke teambuilding of als je een evenement wilt organiseren.

Lees HIER de blog van Sarah die bij Enjoytoday verbleef.

OUDENAARDE: ‘THE PLACE TO BE’ VOOR KOERSLIEFHEBBERS

Oudenaarde verwelkomt niet alleen de eliterenners, maar ook de beloften in de Ronde van Vlaanderen. Ook alle wielertoeristen en supporters zijn van harte welkom. Een rit van de 3-daagse De Panne-Koksijde komt aan in Oudenaarde en de 1e zondag van november is er de alom bekende ‘Koppenbergcross’ voor veldrijders.

Genoeg redenen dus om af te zakken naar onze B & B in Oudenaarde! Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of boek direct een kamer.

(1) Onze kamers dienen als testkamers voor klanten van dé specialist in slaapcomfort: Spiers Oudenaarde.