Terug naar overzichtFun & feelgood teambuilding

Een teamdag moet ervoor zorgen dat iedereen er bij hoort! Maar dat is vaak niet eenvoudig. Sommigen willen fysieke uitdaging, anderen juist niet. 
Hier hebben wij de ideale oplossing voor!
De deelnemers kiezen vooraf hun activteiten en stellen zo hun eigen teambuildingdag samen. Zo heeft iedereen het gevoel er echt bij te horen. Wij zorgen ervoor dat deze teamdag voor iedereen een onvergetelijke dag wordt. In subteams leer je elkaar beter kennen maar alles staat in het teken van het ultieme einddoel waarbij je de input nodig hebt uit alle activiteiten! Welke keuze je dus maakt, iedereen heeft je nodig!

Download HIER de volledige brochure

  FYSIEK ACTIEF                                                 MENTAAL ACTIEF
09:00 Aligator pit:
Je hebt als groep de opdracht om 5 voorwerpen uit de alligator pit te halen.Aangezien de alligators uitgehongerd zijn is het aangewezen om in de alligator pit minstens een halve meter boven de grond te blijven. Jullie dienen als groep een systeem te bedenken om deze voorwerpen er zo snel mogelijk uit te halen. Samenwerken is de boodschap!
State of mind:
Hou je minder van het fysieke, maar wil je liever ontdekken waartoe je brein in staat is, dan vind je in deze activiteit zeker je voldoening. Je ervaart zelf de kracht van je mentale brein en gaat in kleine groepjes leuke experimentjes doen. Zo leer je hoe je jezelf kan herprogrammeren.

 
10:30 Pauze met verse soep diverse gezonde versnaperingen
11:00 Djembé of klankschalen sessie
12:00 Broodjeslunch met dessert + doorlopend stoelmassage
13:30 Hindernissenparcours + teamwork:
Deze opdracht is gericht op wie fysiek wil uitgedaagd worden. Diverse opdrachten met elk hun eigen fysieke moeilijkheidsgraad leiden naar een oplossing. Wie gaat welke uitdaging aan? Door de talenten in groep goed te verdelen kom je tot grote resultaten.
De boog kan niet altijd gespannen zijn:
In deze activiteit ontdek je hoe je met eenvoudige oefeningen je stress kan verminderen, hoe je gemakkelijker kan slapen, hoe je jezelf kan programmeeren om wakker te worden zonder wekker,...
Via voting leer je je collega’s veel beter kennen en ontdek je heel wat nieuwe ontspanningstips.
15:00 Pauze met verse smoothy of milkshake
15:30 Spinnenweb:
In deze opdracht heb je opnieuw iedereen nodig. Iedereen neemt op zijn beurt verantwoordelijkheid en ondersteunt tegelijk ook de anderen. Soms moet je ook wat durf hebben en soms moet je ook vooruitziend zijn. Hier ontdek je ook het belang van, vertrouwen, in je collega's.
Hoe kan je snel je batterijen opladen? Deze activiteit is gericht op iedereen die nood heeft om zijn batterijen op te laden. We leren je een powernap te doen en helpen je om op 15min evenveel te recupereren als na 1uur slaap!

 
16:30 Teamopdracht: Wie wordt de winnaar
Gezamenlijke opdracht waarbij de input uit alle activiteiten  nodig is om de eindopdracht te kunnen oplossen. In subteams van 10 personen streven jullie ernaar het snelst tot de oplossing te komen.
17:00 Afsluiten met een streekbieren tasting (of cava voor wie geen bier lust).

Een halve dag programma is eveneens mogelijk. Vraag HIER vrijblijvend een uitgewerkt voorstel.