Terug naar overzichtExpeditie Robinson (2u)

Ben je fit, heb je je lichaam onder controle en ben je mentaal sterk? Speel dan Expeditie Robinson en ga de strijd aan met, maar ook tegen je teamgenoten!
Verschillende kampen strijden tegen elkaar tijdens Robinsonproeven en Eliminatieproeven: welk team verdient iets extra's en welk team zal naar de eilandraad moeten?
Aan het einde volgt de samensmelting! Hierin speelt iedereen voor zichzelf! Een Immuniteitsproef bepaald wie er bij de volgende eilandraad niet weggestemd kan worden. Een belangrijk hulpmiddel om winnaar te worden van Expeditie Robinson! Dan volgt de spectaculaire finale: meerdere uitdagende proeven moeten achtereenvolgens uitgevoerd worden. Wie is het snelst en gaat er vandoor met de hoofdprijs!?

Wat staat je te wachten tijdens Expeditie Robinson ? Voer met je team leuke en vooral uitdagende activiteiten uit. Versla de anderen maar vergeet niet dat je voor jezelf speelt. Verdien punten, eten en drinken, contact momenten met je naasten en zorg ervoor dat jij niet geëlimineerd wordt! Eén moment van zwakte kan je de kop kosten!

Expeditie Robinson bestaat uit verschillende onderdelen. Concentratie en lichaamsbeheersing zijn de hoofdingrediënten. Een combinatie van uithouding, ontbering en eetproeven maken Expeditie Robinson tot een echte uitdaging!