Virtuele trainer

Je vergaderingen worden productiever dan ooit dankzij een uniek vergaderconcept: vergaderen op alfa-niveau !

Lange vergaderingen zijn vaak vermoeiend en soms stresserend. Wanneer men vermoeid wordt daalt de hersenfrequentie naar het theta niveau, een niveau net voor de diepe slaap. We zijn dan minder geconcentreerd en veel minder actief. Wanneer we ons opwinden gaat onze hersenfrequentie stijgen naar het Bèta niveau, waardoor we voortdurend afgeleid worden door omgevingsfactoren, negatiever denken en minder creatief zijn.

Daarom is het belangrijk ervoor te zorgen dat de deelnemers op het veel productievere 'alfa-niveau' functioneren. Dan gebruik je 100% van je kennis, concentratie, creativiteit, probleemoplossend vermogen,...

De basisprincipes van dit concept werden op dusdanige manier verwerkt tot een ‘virtuele coach’ die je Gratis kan benutten tijdens uw verblijf in onze accommodatie. Je ontvangt een begeleidend programmaboekje waaruit je zelf de gewenste methodes kan kiezen in functie van je vooropgestelde doelen.

De zaakvoerders van EnjoyToday, Geert Vermaerke en Iris Willems, hebben inmiddels meer dan 18 jaar ervaring in het begeleiden van bedrijven op vlak van efficiënt functioneren, resultaat- en doelgericht werken, verbeteren van de communicatie en samenwerking. Hiervoor ontwikkelde Iris Willems een concept van ‘selfcoaching’ en positieve stresshantering waardoor men in staat is beter geconcentreerd en gestructureerd te werken met veel meer creativiteit en een veel sneller resultaat, maar met minder stress.

Wil je in je klantenevent bovendien ook deze vernieuwende en inspirerende manier van werken introduceren, dan kan je ook een kennismakingsworkshop inhuren waarin men in de praktijk kennis maakt met de ongekende mogelijkheden van het brein. (cfr boek Selfcoaching: Ontdek de ongekende mogelijkheden van uw brein. )