Terug naar overzichtBedrijfsfeesten & Events

img09

Bedrijfsfeesten

Zowel bij Enjoytoda...

Lees meer
img09

Events

Het team van EnjoyT...

Lees meer

EnjoyToday in Oudenaarde beschikt over sfeervolle feestzalen waar je ook terecht kan als je een bedrijfsfeest of ander event wilt organiseren. We denken graag met je mee om er een creatief geheel van te maken en bieden je een totaalpakket, all in. Zo moet je zelf geen uren tijd besteden aan het opvragen van offertes en het coördineren van verschillende leveranciers. EnjoyToday zorgt voor een totaalaanbod op maat van je doelstellingen en je budget. De Panoramic House biedt plaats aan een 100 tal mensen, maar wij hebben ook de mogelijkheid om bijkomend tenten te koppelen aan deze ruimte. Hierdoor kunnen we zeker feesten tot 200 mensen organiseren op onze eigen locatie.

UW EVENT ORGANISEREN OP EEN LOCATIE MET KARAKTER

De Panoramic House is een van onze feestzalen in Oudenaarde. Het is een authentieke schuur die volledig gerenoveerd werd. Onder de eiken dakspanten kan je in alle gezelligheid feesten of een event organiseren. De oorspronkelijke inrijpoorten werden vervangen door grote glazen ramen die de charmante binnenkoer verbinden met het wijdse zicht op de weilanden. Een vide met zithoek biedt een huiselijk karakter. Wanneer we tenten aanschakelen voor grotere feesten, dan blijft het prachtige uitzicht bewaard doordat we werken met doorzichtige wanden. Een sfeervollere locatie voor het organiseren van jouw event is niet denkbaar!

Het dak is voorzien van extra geluidsisolatie. Bij avondactiviteiten na 22u00 vragen wij om de deuren van het gebouw dicht te houden, zodat geluidsoverlast vermeden wordt. Na 22u00 wordt ook gevraagd om het geluidsvolume te beperken, zodat je de buren niet hindert. Ben je moe gefeest? Geen probleem. In onze B & B in Oudenaarde (Melden) kan je genieten van een perfecte nachtrust dankzij onze bedden met luxe slaapcomfort.

NICE TO MEET YOU!

Wil je wel eens iets anders dan de traditionele feestzalen of vergaderruimtes in Gent, Oudenaarde, Antwerpen of Brussel? Of wil je een uniek en sfeervol kader? Dan vind je hier beslist wat je zoekt. Deze ruimte is geschikt voor het organiseren van elk event: feesten tot 75 personen (zittend), recepties of walking dinners tot 120 personen en seminaries in U-opstelling tot 40 personen. Voorstellingen of presentaties in theateropstelling tot 100 personen zijn eveneens perfect mogelijk.

Net zoals onze andere vergaderruimtes is de schuur (Panoramic House) standaard uitgerust met een beamer, een projectiescherm, 2 flipcharts, een muziekinstallatie en draadloos internet. In deze oase van rust kom je ongetwijfeld tot de meest creatieve ideeën!

Heb je specifieke wensen rond het huren van een vergaderruimte? Of kan je wel wat inspiratie gebruiken bij het organiseren van een originele teambuilding of ander event? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer informatie over onze feestzalen in Oudenaarde.